Leveranser & Returer

REKLAMATION OCH RETURER

I enlighet med svensk lagstiftning har Du reklamationsrätt och ångerrätt av varan om denna inte är enligt beskrivning eller har annat fel. Mer information om gällande Konsumentköplagen hittar Du här på Konsumentverkets hemsida.

Du har full ångerrätt 14 dagar från det att Du har mottagit varan. Om Du ångrar dig skall Du meddela MA Merch AB på support@wwwkmerch.se detta inom den angivna tiden vilken omfattas av ångerfristen. Varan får inte vara använd och skall returneras i oskadat skick. Ångerrätten gäller inte ljud- eller bildupptagningar om förseglingen brutits, eller underkläder. Öppet köp gäller inte REA-varor utan endast bytesrätt. Återbetalning kan ta upp till 30 dagar.

Vid retur eller byte står kunden för fraktkostnaderna. Vid reklamation av defekt eller felaktig vara skall detta meddelas oss snarast efter Du erhållit varan. I detta fall står Merchworld/wwwkmerch för samtliga fraktkostnader. Vänligen kontakta oss på support@wwwkmerch.se, innan Du skickar tillbaka en vara. Tänk på att Du ansvarar för varan tills dess att den når oss, det vill säga även under transporten.

SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT RETURNERA EN VARA:

When We Were Kings
Maila support@wwwkmerch.se och meddela vad felet är eller varför du vill returnera varan och bifoga kvittot.

Skicka tillbaka varan med ditt namn och ordernummer till följande adress:

wwwkmerch
Violstigen 2
170 78
Solna

Kunden står själv för portot.

LEVERANS

Alla beställningar skickas från Stockholm, Sverige via Postnord. Fraktkostnader bestäms av vikt och destination.

För att ta reda på kostnaden för frakt för din beställning lägger du till dina varor i din varukorg och fortsätter till kassan tills du har valt din leveransmetod. Fraktkostnaden uppdateras automatiskt i din beställning totalt innan du behöver ange din betalningsinformation.

När din beställning har skickats, kommer du att få en e-postbekräftelse på din leveransinformation.

För alla destinationer utanför EU kan kunderna betala import- och tullskatter. Dessa varierar från land till land och wwwkmerch har ingen kontroll över dem. I händelse av att du måste betala import- och tullskatter, kommer du att kontaktas direkt av frakttjänsten och beställningen släpps inte förrän du har betalat. Kontakta ditt lokala tullkontor för mer information om avgifterna.

I det fall FedEx / Postnord inte kan leverera ett paket på grund av en felaktig adress som har angetts av kunden, flera misslyckade försök att nå kunden via telefonnummer (krävs vid köp) vid leverans eller på annat sätt, är wwwkmerch inte ansvarig för betalning av returfraktkostnader som tas ut av kuriren.

På liknande sätt är wwwkmerch inte ansvarig för betalningen av omlastning av varor till kunden. I sådana fall är kunden ansvarig för alla fraktkostnader i samband med returnerade paket på grund av misslyckad leverans.

wwwkmerch ansvarar inte för oväntade leveransförseningar orsakade av omständigheter som allvarligt väder eller naturkatastrofer. På samma sätt är vi inte ansvariga för oväntade leveransförseningar orsakade av omständigheter relaterade till själva kuriren, till exempel förseningsförseningar. På liknande sätt är wwwkmerch inte ansvarig för stöld av paket.


I fall som dessa, vänligen kontakta din kurir för eventuella förfrågningar om status för ditt paket.